El Col·legi Major Sant Joan de Ribera organitza les seues Jornades de Portes Obertes el primer cap de setmana de maig

27 abril 2017|Burjassot

Des de 05/05/2017 fins a 07/05/2017

El-Castell.jpg

El cap de setmana vinent, del 5 al 7 de maig, el Col·legi Major Sant Joan de Ribera celebrarà unes Jornades de Portes Obertes per a rebre a aquells i aquelles que vulguen visitar-ho. Es tracta de les tradicionals jornades, organitzades pel centre, les quals engloben diverses activitats per a donar a conéixer el Col·legi a la societat, així com per a facilitar l’accés a tots els estudiants que poden estar interessats a presentar-se a la pròxima convocatòria de les ‘Beques Excel·lència’ que, pròximament, seran convocades per la centenària institució.

Així, les activitats començaran el divendres 5 de maig, amb la celebració d’una conferència basada en la figura de Marcelino Olaechea, la qual estarà a càrrec del Doctor en Història, Josep Martí Ferrando. La conferència tindrà lloc a les 20 h, amb entrada lliure. Marcelino Olaechea Loizaga (Baracaldo, 9 de gener de 1888 – València, 21 d’octubre de 1972) va ser un religiós salesià espanyol. Va ser bisbe de Pamplona durant la Guerra Civil i la postguerra (1935-1946) i més tard arquebisbe de València fins al seu retir en 1966.

El dissabte 6 de maig, les Jornades de Portes Obertes estaran amenitzades pel concert que oferirà, en el Col·legi Major, el Cor Ciutat de Burjassot, que tindrà lloc a les 18:30 h.

D’altra banda, tant per al dissabte com per al diumenge, el Col·legi Major Sant Joan de Ribera ha organitzat unes visites guiades perquè els veïns i veïnes de Burjassot, així com qualsevol persona interessada, tinguen l‘oportunitat de conéixer es Castell de Burjassot, edifici històric i emblemàtic de Burjassot on se situa el Col·legi Major. Unes visites que també inclouran un passeig guiat pels jardins des Castell, la seua famosa Devesa.

Les visites guiades se celebraran, tots dos dies, a les 11 h, a les 12 h i a les 13 h, amb un màxim de trenta persones en cadascuna d’elles. Per aquest motiu, des del Col·legi Major s’aconsella reservar amb antelació. Aquesta reserva es pot realitzar a través de la web del Col·legi o bé del seu Facebook i també es pot sol·licitar més informació en el correu electrònic: visitas@sanjuanderibera.es.