El Col·legi Sant Joan de Ribera torna a obrir les seues portes

25 abril 2017|Burjassot

Colegio San Juan de Ribera
Colegio San Juan de Ribera

 

El primer dia de col·le, després de les vacances de Pasqua, serà inoblidable per a la comunitat educativa del CEIP Sant Joan de Ribera de Burjassot. I és que hui, 25 d’abril de 2017, el centre escolar ha tornat a obrir les seues portes, després d’anys de lluita per una rehabilitació que ha costat molts anys a materialitzar-se, però que hui és una realitat.

A les 9 h del matí, la porta del pati del centre escolar s’ha obert per a donar la benvinguda a pares, mares, professors i, per descomptat, als xiquets i a les xiquetes, alumnes del Sant Joan de Rubera, que hui han tornat al seu col·legi de sempre, després de diversos cursos repartits entre el CEIP Villar Palasí i el Centre Ausiàs March. L’alcalde de Burjassot, Rafa García, i la regidora d’Educació, Laura Espinosa, han estat presents en aquest retorn tan esperat, amb la companyia també dels regidors de l’Equip Govern, Manuel Lozano, Emili Altur, Lluna Àrias i altres membres de la Corporació Municipal com David Sánchez, Adrián Juste i José Antonio López Camarillas.

Hui, durant les primeres hores del matí, els alumnes han anat acomodant-se en les seues noves aules, mentre que rebien la visita de familiars que ha aprofitat per a visitar ràpidament les instal·lacions rehabilitades. Ara, mentre l’històric col·legi públic torna a la normalitat, es preparen per a la campanya de matriculació per al curs 2017-2018, un curs que, per fi, es desenvoluparà íntegre en el rehabilitat centre escolar de Burjassot.