El color, la diversió i les ganes de passar-ho bé arriben a Burjassot amb la Color Fest

17 juliol 2018|Burjassot

Des de 12/08/2018 fins a 12/08/2018

Color Fest

Els carrers de Burjassot es transformaran el diumenge 12 d’agost en una gran paleta de colors digna dels millors pintors. Però, en aquesta ocasió, no importa tant el dibuix que es cree sinò inundar de color cada racó del municipi amb la celebració de la Color Fest, la carrera de colors que arriba organitzada per la Clavaria de Sant Roc 2018, comptant amb la col·laboració de la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero.

La divertida carrera, en la qual no importa arribar el primer o la primera a la meta, començarà a les 10 hores en la Plaça de l’Ajuntament per a, després d’un divertit recorregut per diferents carrers del municipi, arribar fins a l’aparcament de l’estació de metro de Burjassot on finalitzarà amb una gran macro discomòbil en la qual hi haurà servei de barra i festa de l’aigua.

No faltaran tampoc els inflables aquàtics i, com no, les ganes de passar-ho bé en un matí de festa en la qual s’espera que, com en anys anteriors, participen tant menuts i joves com adults ja que la diversió està assegurada per a totes les edats.