El comerç i les empreses de Burjassot proposen un Halloween “de por”, amb regals inclosos

20 octubre 2021|Burjassot

Empresaris Burjassot Halloween 2021

Els comerços i les empreses de Burjassot, units entorn d’Empresaris Burjassot i l’Associació de Comerç i Serveis de Burjassot, proposen a la ciutadania una campanya d’Halloween “de por”, un expressió que ve a tomb per a explicar els premis que estan en joc. I és que les ciutadanes i els ciutadans de Burjassot que realitzen les seues compres en el comerç local entre el dimarts 19 i el dissabte 30 d’octubre podran guanyar dos xecs regal valorats en 50 euros, a gastar en comerços i empreses associats, i el plat estrela: una escapada valorada en 200 euros.

Participar és molt senzill. N’hi ha prou amb depositar el tiquet de compra, el resguard o similar de la compra realitzada, afegint nom, cognoms i telèfon de contacte, en una bústia que s’ha habilitat en la seu de les associacions ( Carretera de Llíria, 31) i esperar al dimarts 2 de novembre quan els noms dels guanyadors o guanyadores seran anunciats en les xarxes socials de totes dues associacions, després de la realització del sorteig que tindrà lloc a les 14h.

A més i paral·lelament a la campanya de regals, Empresaris Burjassot i l’Associació de Comerços i Serveis estan preparant també una “esborronadora” programació “Especial Halloween” per a la vesprada nit del divendres 29 d’octubre.

Totes les activitats que es realitzen des d’aquestes associacions compten amb el suport de l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Comerç que dirigeix Rosa Coca, CEMEF i Caixa Popular.