El Consell de Participació Ciutadana de Burjassot celebra una sessió extraordinària per a donar a conéixer el pressupost municipal del pròxim any

24 novembre 2021|Burjassot

Plenos Presenciales

Aquest dimecres 24 de novembre a les 17.30 hores tindrà lloc, en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot, una sessió extraordinària del Consell de Participació Ciutadana en el qual es donarà a conéixer l’esborrany del Pressupost Municipal per a l’exercici 2022.

La sessió començara amb la lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior per a, seguidament, passar a la presentació del citat esborrany en el qual s’especifiquen els ingressos i despeses previstes per part del Consistori per a l’exercici 2022.

A més, en el document que s’ha facilitat als components del Consell, es poden consultar també els diferents capítols en els quals es divideix el pressupost i el que suposa cadascun d’ells quant a despeses i ingressos.

Una vegada presentat i explicat l’esborrany, es procedirà a obrir el torn de paraula i a solucionar els dubtes o preguntes que es plantegen per part dels presents.