El Cor Ciutat de Burjassot canta per Nadal en favor dels més necessitats

23 desembre 2015|Burjassot

Dissabte que ve 26 de desembre, a les 20:30h, el Cor Ciutat de Burjassot celebrarà el seu particular Concert de Nadal en l’Esglèsia Parroquial del Sagrat Cor. Amb aquest concert, el Cor Ciutat de Burjassot també vol sumar-se a l’ona solidària que, en aquests dies, inunda Burjassot amb les diferents iniciatives socials i benèfiques engegades per diferents associacions del municipi.

Així, totes aquelles persones que s’acosten a gaudir de les veus del Cor Ciutat de Burjassot, dissabte que ve, podran ajudar a les famílies amb escassos recursos aportant un “Kilo”, o els que consideren, d’aliments no peribles.

Quant al programa d’aquest concert nadalenc i sempre baix l’adreça de Cristian Cavero García, el Cor Ciutat de Burjassot interpretarà un bon repertori de Nadales i peces típiques d’aquestes festes com, per exemple, Zion hört die Wächter (de J.S. Bach), Angel’s Carol (de John Rutter), Campana sobre campana, Night of silence (de D. Kantor, adaptació de Cristian Cavero), Ubi Caritas (de Maurice Duruflé), El tamborilero (M. Oltra, amb arranjament de G. Luque), Ja viene la vieja (Alice Parker i Robert Shaw), Adeste Fideles (J. Reading), i Look at the world (de John Rutter).

D’altra banda, el diumenge 27 de desembre a les 17h, el Cor Ciutat de Burjassot estarà acompanyant, al costat d’altres agrupacions musicals, a Francisco, en una antologia d’òpera i sarsuela que el cantant valencià celebrarà en el Palau dels Arts.