El Cor Ciutat de Burjassot celebra el seu concert de final de curs

27 juny 2018|Burjassot

Des de 29/06/2018 fins a 29/06/2018

El Cor Ciutat de Burjassot tancarà el curs 2017/2018 amb un concert molt especial que tindrà lloc el divendres 29 de juny, a les 20.30 hores, a l’Església Parroquial del Sagrat Cor. Baix la batuta del director Alejandro Manzanera Martínez, el concert estarà dividit en dues parts molt diferenciades entre si. La primera estarà dedicada a la música sacra i profana de tots els temps, i en ella el CCB interpretarà composicions com Gloria! de Carol Stephens, Ave María de Julio Domínguez, Ave María de Caccini, If ye love me de Thomas Tallis, A round of three country danses in one de Thomas Ravenscroft, o el tema anònim francés Tourdion, entre unes altres.

En la segona part del concert, sota el nom “The Beatles in revue” els components del CCB interpretaran temes tan coneguts The Beatles com, per exemple, Day Tripper, A Hard Day’s Night, Can’t buy my love, Eleanor Rigby, Tiquet to ride, Let it be, She loves you, All my loving, Yesterday i moltes més.

Amb aquest concert, el Cor Ciutat de Burjassot tanca curs acadèmic 2017/2018 encara que, durant l’estiu, també estarà present en la celebració de les festes patronals.