El Cor Ciutat de Burjassot inicia el curs 2017-2018

7 setembre 2017|Burjassot

Una vegada finalitzades les festes locals de l’estiu, el Cor Ciutat de Burjassot (CCB) torna de nou. Nova música, noves cançons, festivals, concerts o trobades corals, arriben per a amenitzar els grans moments amb què la música i el cant coral acompanyen les festes i celebracions del municipi, de la mà dels components del CCB.

Així, a partir del dia 6 de setembre, el CCB obrirà de nou les seues portes. Durant el mes en curs, la formació coral acompanyarà a la població en la celebració de diversos esdeveniments, entre els quals es troben les celebracions eucarístiques amb què es festejaran els dies festius de Sant Miquel, el 29 de setembre, i el dia de la Patrona de Burjassot, la Mare de Déu de la Cabeza, el 30 de setembre.

D’altra banda, el pròxim mes d’octubre, el CCB realitzarà un viatge per terres de la Comunitat de Castella i Lleó, on participarà en diversos concerts. Concretament, visitarà les províncies d’Àvila, Salamanca i Zamora.

Com sempre, el CCB desitja fer una crida a tots els amants de la música coral, perquè s’animen a formar part de la mateixa. Poden saber més sobre el CCB, bé a través de la web http://www.corciutatdeburjassot.es/index.html, bé acudint personalment als assajos o actuacions de la formació coral burjassotera.