El Cor Ciutat de Burjassot inicia un nou curs de la seua Escola Coral

11 setembre 2017|Burjassot

logo Escola Coral Ciutat de Burjassot

El Cor Ciutat de Burjassot (CCB) està a punt de començar el segon curs de la seua “Escola Coral Ciutat de Burjassot”, a la qual es poden apuntar xiquets i xiquetes des dels 3 anys d’edat. En funció de les edats, en l’Escola hi ha diferents grups: cor de 3 a 5 anys, cor de 6 a 8 anys i cor de 9 a 11 anys. A partir dels 12 anys, els xiquets i xiquetes passen a formar part del Cor Juvenil.

Els assajos es realitzaran els dissabtes al matí, d’11:30 h a 12:45 h, a partir del mes d’octubre. El preu de l’Escola Coral del CCB és de 20 euros al mes. Les persones interessades que els seus menuts passen a formar part de l’Escola poden emplenar el formulari de preinscripció que trobaran en la web www.corciutatdeburjassot.es.

En l’Escola Coral, els xiquets i xiquetes que s’apunten aprendran a cantar sent part activa del seu grup, alternant aquest aprenentatge amb diferents jocs, activitats i dinàmiques concorde a les seues edats, tots ells relacionats amb la música coral, entre elles activitats en valencià i anglès, activitats a l’aire lliure, etc. A més dels concerts de Nadal i de finalització de curs, l’Escola programarà intercanvis amb altres corals, així com excursions i visites culturals. Més informació en la seua pàgina de Facebook: Escola Coral Ciutat de Burjassot.