El Cor Ciutat de Burjassot treballa en la interpretació de “El Rei Lleó” com a projecte musical per al 2023

26 gener 2023|Burjassot

Cor Ciutat de Burjassot
No paren de crear, d’imaginar, de treballar i de sentir la música d’una manera molt especial. Amb la idea de seguir, a més, sorprenent a la població burjassotera, el Cor Ciutat de Burjassot està immers en un nou projecte per a enguany: la interpretació de “El Rei Lleó”.
Peça musical composta por Elton John i George Weiss, amb arranjaments de Mark Brymer i lletra de Tim Rice, aquesta serà la interpretació que estan preparant per al seu concert de final de curs, el qual tindrà lloc el proper mes de juny.
La formació acaba d’iniciar els assajos i la preparació d’aquest bonic i nou projecte i, por això, volen animar a totes les veïnes i els veïns que desitgen participar en el mateix al fet que entren a formar part del Cor Ciutat de Burjassot.
L’entitat burjassotera ha obert un període de prova que durarà tot el mes de febrer perquè aquelles persones que vulguen formar part no sols del projecte sinó, també, del CCB, puguen fer-ho. Les persones interessades poden enviar un WhatsApp al 649253946, en el qual indicar que s’està interessat en el projecte o bé visitar la web de l’entitat, www.corciutatdeburjassot.es, on està disponible tota la informació.