El Dia de la Pilota, III Trofeu de Galotxa, arriba a Burjassot de la mà del Piló

13 octubre 2017|Burjassot

Des de 21/10/2017 fins a 21/10/2017

El Piló pilota

L’Entitat Cultural Valenciana El Piló de Burjassot ha programat per a dissabte que ve, 21 d’octubre, el seu Dia de la Pilota, III Trofeu de Galotxa. Una celebració que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot i de la Federació de Pilota Valenciana.

La jornada començarà a les 10 del matí, en el carrer Doctor Moliner, 10, seu de l’entitat, amb la partida de pilota infantil, exhibició de raspall, en la qual participaran dos equips. Una vegada finalitzada aquesta partida, tindran lloc una triangular en la qual participaran el CP Nàquera, el CPV Godella i un equip de la Federació de Pilota. Després de la mateixa, serà el Trofeu Triangular Galotxa en el qual es comptarà amb la participació de Pascual “Pigat II”, Pedro “El Surdo” i el Genovés I.

Després d’aquestes tres partides tots els participants en les mateixes, junt amb els components del Piló, podran participar en diferents conferències que versaran sobre la història de la pilota i que estaran impartides per Aureli López i Pascual “Pigat II”. Una vegada finalitzades, degustaran una caldera d’arròs amb fesols i naps.

Una vegada finalitzats els actes relacionats amb la pilota, i ja en horari de vesprada, a les 18 hores, començarà la Dansà, que recorrerà els carrers de Burjassot des de la seu del Piló, fins a la plaça de l’Ajuntament. Un esdeveniment en el qual podrà participar tot el municipi, ja que està oberta a la ciutadania en general.