L’Ecoparc mòbil de l’Emtre acomiada l’any visitant dues vegades Burjassot al desembre

26 octubre 2020|Burjassot

Des de 07/12/2020 fins a 30/12/2020

Ecoparque diciembre

Fidel a la seua cita mensual, que li ha portat a estar a Burjassot al llarg de tot l’any 2020, a excepció dels mesos en què la situació sanitària no ho va permetre, l’ecoparc mòbil de l’Emtre, l’Entitat Metropolitana de tractament de residus, torna a visitar el municipi el mes de desembre.

Concretament, ho farà en dues ocasions, del dilluns 7 al dimecres 9 i del dilluns 28 al dimecres 30 de desembre. El dimarts 8 de desembre, festiu nacional, l’Ecoparc estarà tancat. 

L’horari de l’ecoparc, que arriba a Burjassot a través de la regidoria de Transició Ecològica, dependent directament de l’alcalde del municipi, Rafa García i gràcies al treball de l’Oficina de Sostenibilitat Local, serà de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores.

Com és habitual, l’ecoparc mòbil se situarà en l’aparcament de les Palmeres, al costat del Mercat Municipal l’Almara i es podran depositar residus com ara oli de cuina i de motor, pintures, dissolvents o càpsules de café, entre altres elements. També es poden depositar llibres i revistes, piles, termòmetres, reactius de laboratori, aerosols, petits aparells electrònics, bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres.