L’ecoparc mòbil fa nova parada a a Burjassot, del 30 de gener a l’1 de febrer

26 gener 2023|Burjassot

Des de 30/01/2023 fins a 01/02/2023

Ecoparque 30 enero a 1 febrero 2023

Els voltants del Mercat Municipal L’Almara de Burjassot tornen a rebre, en la transició de gener a febrer, a l’ecoparc mòbil que la EMTRE acosta a Burjassot, almenys dues vegades per mes. Aquest enorme tràiler de recollida de residus permet a la ciutadania de Burjassot, de manera periòdica, desfer-se de tots aquells estris, trastos i residus que no s’han de depositar en els contenidors ordinaris que es troben fixos als carrers, ja que el seu reciclatge, ja siga pel seu pes, dimensions o composició, precisen d’un altre tractament.

L’ecoparc mòbil, així doncs, farà la seua segona parada de l’any en el municipi del 30 de gener a l’1 de febrer, tres jornada seguides en què estarà obert, als matins de 10 h a 14 h i, a les vesprades, de 16 h a 19 h.

Joguets, aparells electrònics mitjans, mobles mitjans trencats, residus digitals, radiografies, oli de cuina, roba, electrodomèstics, entre molts altres residus, són els que poden reciclar la ciutadania, durant tres jornades, en l’ecoparc, sense eixir del municipi.