L’Ecoparc mòbil fa parada, a Burjassot, dues vegades, en octubre

21 setembre 2022|Burjassot

Des de 17/10/2022 fins a 19/10/2022

ecoparque ok

Burjassot rebrà a l’octubre la visita d’un dels ecoparcs mòbils de l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE). En aquesta ocasió, les veïnes i els veïns del municipi tindran l’oportunitat de portar tots aquells elements que vulguen reciclar en dues dates diferents, del 3 al 5 i del 17 al 19 d’octubre.

En tots dos casos, l’horari serà de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores i l’Ecoparc estarà situat en l’aparcament de Les Palmeres, al costat del Mercat Municipal L’Almara.

Portant els residus que no tenen un contenidor específic a l’Ecoparc, s’eviten els seus abocaments incontrolats, es redueix el volum de fem que acaba en un abocador, s’estalvia en matèries primeres i energia en reciclar i s’ajuda al tractament adequat de tots els residus. Aquesta acció, per tant, ajuda a cura de l’entorn i, amb això, també del medi ambient.

En els Ecoparcs mòbils de la Emtre es poden depositar residus com ara oli de cuina i de cotxe, pintures, dissolvents o càpsules de café, entre altres elements. També es poden depositar llibres i revistes, piles, termòmetres, reactius de laboratori, aerosols, aparells electrònics xicotets bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres.