L’entorn de la Fira d’Atraccions permetrà l’estacionament de prop de cinquanta vehicles

30 octubre 2019|Burjassot

Plano para Feria Atracciones

La Fira d’atraccions que, per aquestes dates, arriba a Burjassot, se situarà enguany en l’aparcament de l’estació de metro de Burjassot. Per a facilitar la circulació del trànsit rodat per aqueixa zona i, al temps, per a facilitar l’aparcament, la Policia Local anul·larà la circulació en sentit cap a l’estació de metro de Burjassot del carrer Mariano Benlliure. Així, només quedarà habilitada la circulació, en aquesta via, en sentit cap al CEIP El Pouet. Al mateix temps, s’habilitarà el carril esquerre del carrer Mariano Benlliure per a poder estacionar, la qual cosa suposarà prop de cinquanta places d’aparcament supletòries. Aquesta modificació dels sentits de la circulació del trànsit rodat en la zona es realitza perquè, en estar inhabilitat l’aparcament, no existeix possibilitat de circular en aqueixa direcció des del CEIP El Pouet, però sí que permet així ampliar zones d’aparcament. El carril habilitat per a l’estacionament de vehicles comença des de la segona eixida de l’aparcament, ja que en la part enfront de l’estació no està permés aparcar, tal com es mostra en la imatge.

La fira s’instal·la, de forma alterna, en diferents espais del municipi, de fet l’any passat va estar instal·lada en l’aparcament de les Palmeres. El motiu de la seua ubicació canviant és no carregar sempre a un sol barri amb les possibles molèsties que puguen sorgir. Des de l’Ajuntament de Burjassot s’aconsella, no obstant això, estacionar en l’aparcament de les Palmeres ja que, des d’allí a la Fira, hi ha uns escassos 700 metres, la qual cosa suposa uns sis minuts caminant. D’aquesta manera, també s’evitarà la congestió de trànsit rodat a l’entorn de la fira.

La fira tindrà un horari de 18 a 24 hores i s’obrirà els caps de setmana, festius i vespres de festius, mentre que la resta de la setmana romandrà tancada. La fira obrirà, una vegada tinga el vistiplau de totes les revisions de qualitat, dijous que ve 31 d’octubre a la vesprada i estarà fins a oberta el cap de setmana del 24 de novembre.