L’equip cadet masculí del Club Handbol Burjassot lluita pel títol de lliga

10 febrer 2023|Burjassot

Una vegada aconseguit l’ascens, l’equip cadet masculí del Club Handbol Burjassot vol culminar la temporada amb el títol. Els pupils d’Álex López Sanfeliu lluitaran diumenge que ve 12 de febrer, a partir de les 16.00 hores, en el Pavelló Municipal de Loriguilla, per aconseguir el títol de lliga en un partit en el qual s’enfrontaran a l’equip celeste de El Pilar.

Després d’una temporada immaculada plena d’èxits, els xics del cadet masculí buscaran alçar-se amb el títol. Lluny queda la pretemporada o els primers partits on a poc a poc van aconseguir créixer i crear un grup rocós, seriós i amb molta faena a l’esquena.

El canvi d’entrenador va ser fonamental, tal com han assenyalat des del club burjassoter, i és que, des del primer moment, Álex va demostrar als seus jugadors que amb treball, respecte i humilitat es poden arribar a aconseguir grans assoliments.

Van aconseguir passar totes les rondes prèvies i van quedar enquadrats contra una de les millors pedreres de la Comunitat, Maristes d’Algemesí. Després d’unes semifinals, a doble partit, amb marcadors molt ajustats, van aconseguir el passe a la final que, amb l’ascens ja reeixit, pot permetre jugar l’autonòmic si s’aconsegueix el títol i se supera al quart classificat de categoria autonòmica, on jugaran el curs pròxim.

Des del club han remarcat l’orgull de pares i mares que els han estats secundant des del primer dia i l’orgull per al club de tindre un grup tan compromés que, “de ben segur, ens faran vibrar el diumenge”.