L’escultor de núvols més divertit protagonitza una nova vesprada d’animació lectora

13 abril 2018|Burjassot

Des de 19/04/2018 fins a 19/04/2018

Roberto el escultor de nubes

Com seria crear un núvol amb els nostres colors favorits i la nostra forma ideal? L’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot té la resposta a aquesta pregunta i li la donarà als menuts participants en una nova activitat de dinamització i animació lectora, que tindrà lloc dijous que ve 19 d’abril i que s’emmarca dins de la programació del mes del llibre. 

Una vesprada de diversió que, a partir de les 18 hores, portarà a conèixer, en la Biblioteca Infantil, a Roberto i l’escultor de núvols, a través d’un conte animat a través del qual es vol fomentar la lectura i la imaginació dels xiquets al costat de Roberto, un xiquet molt inquiet que vol conèixer el secret dels núvols.

Després del visionat del conte, la tècnic responsable de l’activitat convidarà als participants a reflexionar sobre la importància de la lectura, els seus beneficis i  a preguntar-se què farien ells si tingueren un núvol. A continuació, es passarà a la part creativa de l’activitat: es demanarà als participants que creen el seu propi núvol on podran posar un missatge per a animar a altres xiquets a llegir.