L’estrena de “Greenland” i la reposició de “Padre no hay más que uno 2” llegan en el cine Tívoli

28 setembre 2020|Burjassot

Des de 02/10/2020 fins a 04/10/2020

Greenland
Padre no hay OK

La programació cinematogràfica de Burjassot ha tornat al Centre Cultural Tívoli acompanyada d’un estricte protocol sanitari que l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria de Cultura, ha activat per a la prevenció de la COVID-19 en les seues instal·lacions culturals. Després del pas per la sala fosca de l’adaptació del clàssic de Pinocho, el primer cap de setmana d’octubre arribarà amb l’estrena de “Greenland: el último refugio” i amb la tornada de la comèdia espanyola “Padre no hay más que uno 2”.

Dirigida per Ric Roman Waugh, “Greenland: el último refugio” és un thriller apocalíptic protagonitzat per Gerard Butler i Morena Baccarin. Tots dos donen vida a un matrimoni que, a punt de separar-se, tractarà de garantir la seguretat del seu fill i la seua pròpia quan una catàstrofe se cern sobre el planeta. Un objecte de l’espai està a punt de col·lidir amb la Terra i aquesta família serà triada per a entrar en un búnquer subterrani. No obstant això, tenen poc temps. I és que tan sols compten amb 48 hores abans que el món que coneixen es destruïsca per sempre. “Greenland” es projectarà al cinema Tívoli el divendres 2 i el dissabte 3 d’octubre, a les 22:30h i el diumenge 4, a les 19:30h.

Amb més de mil espectadors i espectadores a Burjassot, “Padre no hay más que uno, 2” ha sigut, sens dubte, l’estrena més sonada d’aquest estiu atípic. Ara, amb la tardor ja estrenada, el cinema Tívoli dona una última oportunitat als veïns i veïnes de Burjassot per a gaudir de la segona part d’aquesta boja comèdia familiar dirigida i protagonitzada per Santiago Segura juntament amb Toni Acosta i tota la seua prole en la ficció. La pel·lícula tindrà les seues projeccions el divendres 2 i el dissabte 2, a les 19h i el diumenge 4, a les 16:30h.