El cap de setmana porta a Burjassot la IV edició de la Fira-Mercat ambulant de Nadal

2 gener 2020|Burjassot

Des de 04/01/2020 fins a 05/01/2020

Feria Navidad IV

Aquest cap de setmana s’acomiadarà, després de collir un gran èxit de públic i de participació per part de comerciants i artesans, la Fira-Mercat de Nadal de Burjassot, una activitat de la Regidoria de Comerç, dirigida per Rosa Coca, materialitzada a través de CEMEF. A més, han col·laborat en l’organització de la mateixa l’Associació d’Artesans Avalarte, l’Associació de Comerç i Serveis de Burjassot, l’Associació Empresaris Burjassot, Ahora Burjassot i CODEMER.

Novament, l’antic Mercat Municipal obrirà les seues portes el dissabte 4 de gener a les 11.00 hores per a oferir els millors productes i per a animar als Reis Mags a aconseguir els últims regals que es podran obrir el dia de Reyes. A les 12.00 hores serà l’exhibició de ball d’Ángel Ramírez, patrocinada ara com ara Burjassot i, ja a la vesprada, a les 18.00 hores serà el taller de macramé, a càrrec de Claudia Dovao i patrocinat per Avalarte, que també és l’entitat artífex del taller “Comença l’any amb energia”, a càrrec d’Elena Ibáñez, i que tindrà lloc a les 19.30 hores.

El diumenge 5 de gener, d’11.00 a 13.00 hores els Patges Reals visitaran la Fira per a recollir les cartes dels xiquets i, a les 12.00 hores serà el taller de “Alimentació saludable” i el de pinta cares, tots dos patrocinats per Avalarte.

Durant tot el cap de setmana, en la Fira-Mercat ambulant, hi haurà servei de cafeteria i animació.