El Fòrum per la Igualtat de Gènere celebra una nova trobada

29 octubre 2018|Burjassot

Espai Dona- Foro por la Igualdad octubre 2018

La Casa de Cultura de Burjassot ha sigut testimoni aquesta setmana d’una nova trobada del Fòrum per la Igualtat de Gènere del municipi, coordinat des de la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Lluna Àrias, a través d’Espai Dona.

Comptant amb l’assistència de la pròpia regidora, acompanyada de les tècniques d’Espai Dona, el servei d’atenció integral a la dona del Consistori, i amb la participació de representants de diferents associacions de dones i de veïns i veïnes de Burjassot, la sessió del Fòrum va repassar la programació prevista per a commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, al novembre, i la campanya “Els joguets no tenen sexe”, el mes de desembre. Així mateix, cadascuna de les associacions va indicar quines són les seues iniciatives previstes per a les setmanes que queden d’aquest any.

D’igual manera, la sessió també va comptar amb l’assistència de persones que, sense pertànyer a cap entitat del municipi, desitgen formar part d’aquest espai d’informació, suport, tertúlia i presa de decisions amb perspectiva de gènere.