El Fòrum per la Igualtat de Gènere de Burjassot fa balanç del primer semestre de l’any

22 juny 2017|Burjassot

Des de 29/06/2017 fins a 29/06/2017

Reunión Foro Igualdad de Género

Espai Dona, el servei d’atenció integral a la dona dirigit des de la Regidoria de Benestar Social, Igualtat i Desenvolupament Local, per Lluna Àrias, farà balanç balanç, el pròxim 29 de juny a partir de les 18 hores, de les accions realitzades al llarg dels sis primers mesos de l’any, en una nova reunió del Fòrum per la Igualtat de Gènere del municipi. La reunió serà en la Casa de Cultura.

La reunió començarà informant sobre les accions previstes per Espai Dona, per a després de les vacances de l’estiu, per a donar pas a la presentació de l’Agent d’Igualtat del servei. Després d’aquest punt, es presentarà la nova associació que va a entrar a formar part del Fòrum, s’informarà de l’I Pla d’Igualtat d’oportunitats entre dones i homes i, en el cas de les associacions, s’informarà de les accions que es consideren.

Després d’aquests punts, marcats en l’ordre del dia, serà el moment de precs i preguntes. El Fòrum també valorarà la situació actual de l’activisme associatiu de lluita per la igualtat efectiva entre dones i homes.

Aquesta serà l’última de les reunions del Fòrum per la Igualtat de Gènere de Burjassot abans de les vacances d’estiu.