El fotògraf de Burjassot Enrique Oliver, nominat de nou al Premi Goya de Fotografia de l’AFPA

25 gener 2023|Burjassot

El fotògraf burjassoter, Enrique Oliver, torna a ser notícia. Aquest genial professional del món de la fotografia ha sigut nominat, de nou, en els Premis Goya de Fotografia atorgats per l’Associació de Fotògrafs Professionals d’Aragó (AFPA). Premis que s’entregaran el pròxim 4 de febrer a Saragossa.

No és la seua primera nominació però per a Enrique continua sent molt important i, més si cap, com ell mateix assenyala, per a l’àmbit cultural burjassoter que té, en la seua obra, una línia de treball, de creació i de sentiment inigualable.

Enrique està nominat tant en la modalitat de ‘Bodes’ com de lliure creació i, en tots dos casos, en les imatges seleccionades, mostra la bellesa i l’emoció del moment que retrata. Les imatges per les quals ha sigut nominat poden contemplar-se en el blog de l’artista, en aquest ENLLAÇ.

Agraït per l’oportunitat de compartir el seu treball amb un públic més ampli, Enrique està també emocionat “de veure com la meua carrera continua evolucionant”.

Un treball excepcional el que realitza Enrique Oliver en el món de la fotografia que es pot veure en el seu web, www.oliverfotografo.com.