El fred no impedeix que l’Agrupació Musical Los Silos reta homenatge a Santa Cecilia, la seua patrona

29 novembre 2021|Burjassot

A M Los Silos

Les ganes d’homenatjar la seua patrona i de delectar a tots els presents a l’Auditori de la Casa de Cultura amb les peces musicals que assajades durant mesos, va fer que el concert de Santa Cecilia de l’Agrupació Musical Les Sitges de Burjassot del passat dissabte fora tot un èxit.

Malgrat el fred, els músics de la Banda Juvenil i de la Banda Simfònica van posar tot de la seua part per a oferir un gran concert al qual no van faltar l’alcalde de Burjassot, Rafa García, la regidora de l’àrea de Cultura i Joventut, Estefanía Ballesteros, el regidor de Cultura i Joventut, Javier Naharros i diferents representants municipals que van aplaudir les grans interpretacions de totes dues bandes.

En aquest emotiu concert, es va aprofitar per a presentar a les cinc noves incorporacions de la Banda Juvenil i als 21 nous músics que han entrat en la Banda Simfònica. L’any passat no van poder presentar-se, a causa de la situació sanitària però, enguany, han viscut tots la festa en honor a la seua patrona amb la major de les il·lusions.