“El hijo de Bigfoot”, cinema per a tota la família en el Tívoli

16 abril 2018|Burjassot

Des de 20/04/2018 fins a 22/04/2018

El-hijo-de-Bigfoot ok

Una bona barreja d’aventura i fantasia familiar arribarà a la programació del cinema Tívoli el cap de setmana vinent del 20 al 22 d’abril amb la pel·lícula d’animació belga “El hijo de Bigfoot”. Compartint cap de setmana de projecció amb els “Campeones” de Javier Fesser, aquesta pel·lícula per a tots els públics ens presenta al seu protagonista, Adam, un xaval de 13 anys que, com tots els de la seua edat, està entrant de ple en la “pantanosa” adolescència.

Però a més, Adam se sent particularment rar quan descobreix la rapidesa amb la qual li creix el cabell i el tamany que agafen els seus peus, en molt poc temps. Serà llavors quan descobrisca que la seua mare li ha estat ocultant un secret: Adam és fill del llegendari Bigfoot, amagat en el bosc des de fa anys per a protegir a la seua família i a si mateix de HairCo, una gran corporació científica ansiosa per realitzar experiments amb el seu especial ADN. Serà llavors quan Adam s’embarcarà en una cerca per a retrobar-se amb el seu pare i per a descobrir el vertader misteri que s’amaga darrere de Bigfoot.

“El hijo de Bigfoot” es projectarà en el Cinema Tívoli de Burjassot el divendres 20 i el dissabte 21 d’abril, a les 19h, mentre que el diumenge 22, es projectarà a les 17h.