L’historiador burjasoster Javier Naharros presenta el seu llibre “Olvidar el rencor”

12 novembre 2018|Burjassot

Des de 29/11/2018 fins a 29/11/2018

Javier Naharros- Olvidar el rencor 29-11-2018

Dijous que ve 29 de novembre, a les 19:30h, el Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot albergarà la presentació del llibre “Olvidar el rencor. Un estatdo de la cuestión del tardofranquismo a la Transición”. Ho signa el jove historiador burjassoter Javier Naharros Lozano, assidu col·laborador del programa “Arrels i Tartana” de Burjassot Ràdio, sobre temes vinculats a la història i les tradicions del seu poble i component del Centre d’Estudis Locals de Burjassot. Actualment estudia un Màster en Història Contemporània en la Facultat de Geografia i Història de la UV.

Amb motiu del pròxim quaranta aniversari de la Constitució Espanyola, i després d’un any de rigorós treball, Javier ha publicat aquest estudi que pretén oferir als seus lectors una aproximació a les diferents línies d’investigació i debats suscitats entorn al període de la Transició Espanyola.

Segons ha informat el mateix Javier en les seues xarxes socials, el preu del llibre és de deu euros i es poden reservar contactant amb ell directament, a través de la seua pàgina de Facebook. A pesar que tots els exemplars de la primera edició ja estan reservats, una nova edició ja està en camí. Tots els fons que Javier recapte de la venda del seu estudi històric es destinaran, íntegrament, a una causa de caràcter social.