L’IES Comarcal amplia els seus horitzons educatius, ara a Islàndia

8 setembre 2022|Burjassot

Comarcal Islandia 1

L’IES Comarcal continua ampliant els seus horitzons educatius. Formant part del projecte Erasmus “Teacher Training Innovation”, la professora de Tecnologia del centre de Burjassot, Emma Vañó, ha participat aquest estiu en el curs de formació “Aprenentatge basat en projectes a l’aula”, un curs que va tindre lloc a Reykjavík (Islàndia), del 17 al 23 de juliol.

Durant el curs, la docent ha conegut el sistema educatiu islandés, tenint l’oportunitat de visitar diferents centres educatius i ha aprofundit en diferents aspectes de l’educació en l’actualitat com la necessitat d’incentivar el pensament crític, la connexió de l’escola amb la realitat de l’alumnat, l’estructuració de sessions sobre aprenentatge basat en projectes i l’aplicació de metodologies STEAM a les aules. Educar en STEAM significa que l’alumnat aprén de manera empírica ja que ho fa a través de l’observació i l’experimentació dels problemes quotidians.

L’experiència, segons la pròpia professora, ha resultat “molt enriquidora i ha permés continuar amb la internacionalització del centre i la creació de xarxes de treball amb professorat de diferents països europeus”.

Per a més informació sobre totes les activitats, projectes europeus i eTwinning que es realitzen en l’IES Comarcal, es pot visitar la seua pàgina web així com el blog del projecte.