L’IES Comarcal de Burjassot treballa les noves tecnologies a Finlàndia

2 març 2020|Burjassot

IES COMARCAL- Erasmus K2 Finlandia marzo 2020

Dins de les mobilitats de l’actual projecte Erasmus + KA 2 que s’està desenvolupant en l’IES Comarcal de Burjassot, un grup d’estudiants de quart d’ESO, acompanyat per les professores del centre, Maria José Valls i Emma Vañó, viatjaven el mes passat a la ciutat finlandesa de Sastamala.

En aquesta ocasió, l’alumnat i el professorat han tingut l’oportunitat de conéixer nous treballs amb la tecnologia, com a eina per a crear ciutats intel·ligents i sostenibles. “L’alumnat ha sigut acollit per famílies amb una extraordinària hospitalitat, ha pogut conéixer el país, la seua cultura i els seus costums, a més de practicar l’anglés, que és l’eina de comunicació del projecte”, tal com han assenyalat fonts del centre.

Durant els dies de l’estada en la citada localitat de Finlàndia, les persones participants en la mateixa van gaudir d’un intens programa, que va combinar propostes de treball en equips internacionals, amb activitats complementàries. “En definitiva, aquesta estada a Finlàndia ha constituït una profitosa experiència, tant a nivell acadèmic i professional com a personal. Continuem establint xarxes amb Europa”, segons les mateixes fonts.

El diari de la mobilitat es pot veure en el vídeo i el blog del projecte, en els següents enllaços:

Video

Blog