L’IES Comarcal rep a alumnat europeu del programa Erasmus + amb visita inclosa a l’Ajuntament

16 desembre 2021|Burjassot

IES Comarcal Visita Erasmus +

Durant aquesta setmana, del 12 al 18 de desembre, una representació d’alumnes i professors procedents dels països europeus que estan participant en el projecte europeu Erasmus+ “Young people and urban citizenship: Urban chances and challenges” (Joves i ciutadania urbana: oportunitats i desafiaments) es troben de visita a Burjassot, en una mobilitat amb Espanya que produeix gràcies a la participació de l’IES Comarcal en aquest projecte i que, en aquesta ocasió, exerceix de centre educatiu amfitrió.

El tema transversal que s’està travant amb motiu d’aquesta mobilitat és l’alimentació sostenible i, entre les activitats previstes per a la setmana, s’inclou la visita a centres urbans tecnològics, com el CEMAS (Centre Mundial de València per a l’Alimentació Urbana Sostenible) i Las Naves (Centre d’Innovació Social i Urbana de València).

A més, ja s’ha convertit en una cita fixa, la visita per part de l’expedició europea i dels amfitrions burjassoters al Consistori de la localitat, amb la recepció per part de l’alcalde, Rafa García, en el Saló de Plens, juntament amb la regidora d’Educació, Manuela Carrero. Alumnes i professors procedents d’Alemanya, Estònia i Itàlia han conegut la història i l’actualitat de Burjassot gràcies al documental que el Consistori ha editat recentment. A més, alumnes i professors han una motxilla tèrmica i altres obsequis com a record del seu pas per Burjassot, mentre que la representació educativa europea ha obsequiat a l’alcalde amb uns dolços típics dels seus respectius països d’origen.