L’IES Comarcal treballa la cultura a Alemanya dins del projecte Erasmus K2

17 desembre 2019|Burjassot

KA 2 Alemania 馃嚛馃嚜 20191104_170557

Dins de l’actual projecte CA 2 d’Erasmus +, que s’est脿 desenvolupant en l’IES Comarcal de Burjassot, un grup de sis alumnes de 4t ESO, acompanyats per les professores Nuria Mart铆nez i Amparo L贸pez, han realitzat una mobilitat a Stuttgart (Alemanya), per a treballar i aprofundir en els canvis i els reptes que ofereixen les ciutats, des del punt de vista cultural. El viatge va tindre lloc del 28 de novembre al 4 de desembre.

Cadascun dels pa茂sos participants va preparar, pr猫viament, un document audiovisual sobre un lloc significatiu de la seua ciutat des del punt de vista cultural amb l’objectiu de presentar-lo a la resta de pa茂sos. Aquesta activitat va constituir el punt de partida d’una intensa setmana, de la qual es pot trobar m茅s informaci贸 en el blog del projecte. Segons les professores, 鈥渓‘alumnat va fer un treball excel路lent, el qual va prendre com a centre de refer猫ncia el Museu del Carmen de Val猫ncia鈥.

Els projectes d’Erasmus + se centren en compartir, desenvolupar i transferir pr脿ctiques innovadores en educaci贸, formaci贸 i preparaci贸 de joves dels pa茂sos participants. Els projectes poden abastar els cinc sectors de l’educaci贸 superior, formaci贸 professional, col路legis d’infantil, prim脿ria i secund脿ria, educaci贸 d’adults i joves, b茅 centrant-se en un sol sector o treballant en diversos sectors en temes comuns.