L’IES Comarcal treballa la cultura a Alemanya dins del projecte Erasmus K2

17 desembre 2019|Burjassot

KA 2 Alemania 🇩🇪 20191104_170557

Dins de l’actual projecte CA 2 d’Erasmus +, que s’està desenvolupant en l’IES Comarcal de Burjassot, un grup de sis alumnes de 4t ESO, acompanyats per les professores Nuria Martínez i Amparo López, han realitzat una mobilitat a Stuttgart (Alemanya), per a treballar i aprofundir en els canvis i els reptes que ofereixen les ciutats, des del punt de vista cultural. El viatge va tindre lloc del 28 de novembre al 4 de desembre.

Cadascun dels països participants va preparar, prèviament, un document audiovisual sobre un lloc significatiu de la seua ciutat des del punt de vista cultural amb l’objectiu de presentar-lo a la resta de països. Aquesta activitat va constituir el punt de partida d’una intensa setmana, de la qual es pot trobar més informació en el blog del projecte. Segons les professores, “l‘alumnat va fer un treball excel·lent, el qual va prendre com a centre de referència el Museu del Carmen de València”.

Els projectes d’Erasmus + se centren en compartir, desenvolupar i transferir pràctiques innovadores en educació, formació i preparació de joves dels països participants. Els projectes poden abastar els cinc sectors de l’educació superior, formació professional, col·legis d’infantil, primària i secundària, educació d’adults i joves, bé centrant-se en un sol sector o treballant en diversos sectors en temes comuns.