L’IES Comarcal viatja a Estònia amb el projecte Erasmus+, per a treballar els reptes empresarials

2 juny 2022|Burjassot

IES COMARCAL- Estonia mayo 2022

Al maig, part de l’alumnat i del professorat de l’IES Comarcal de Burjassot ha visitat Estònia dins del projecte Erasmus+ Young People and Urban Citizenship: urban chances and challenges. En aquesta última mobilitat realitzada pel centre burjassoter, la temàtica s’ha centrat en els reptes que han d’enfrontar les noves empreses, especialment les que treballen amb l’objectiu de millorar problemàtiques urbanes des d’un punt de vista sostenible.

Les activitats en les quals ha participat l’alumnat de Burjassot s’han desenvolupat en les instal·lacions de la Universitat de Tartu, “Capital Europea de la Cultura 2024“. L’alumnat del Comarcal ha format part d’equips internacionals, integrats també per membres de Finlàndia, Estònia, Itàlia i Alemanya. A més, ha tingut ocasió de realitzar visites culturals i de conéixer la capital d’Estònia, Tallinn, gaudint del seu meravellós centre històric i de la seua gastronomia.

Estònia és un país xicotet, però amb un gran esperit emprenedor i tecnològic, on es pot apreciar una interessant barreja d’història i modernitat. “La setmana Erasmus en aquest país ha resultat una experiència molt enriquidora per a totes les persones participants, de la qual guardaran sempre un gran record”, han assenyalat fonts del centre.

Totes les activitats, els projectes europeus i eTwinning que es realitzen en l’IES Comarcal de Burjassot es poden seguir en el seu web i en el blog del projecte.