L’IES Federica Montseny celebra les XI Jornades Tècniques de mecatrónica industrial

2 març 2018|Burjassot

mecatrónica

El segon curs del Grau Superior de Mecatrónica industrial està arribant a la seua fi en l’IES Federica Montseny i el centre aprofita per a celebrar les XI Jornades Tècniques de mecatrónica industrial, que tindran lloc dilluns que ve 5 de març. Durant aquestes jornades, després de la presentació per part del cap de departament de manteniment, José María Redondo, es comptarà amb la presència de l’empresa APLIQUEM MICROONES 21 SL, dedicada principalment a l’assessorament i distribució d’instrumentació a mesura. La seua participació se centrarà, principalment, a mostrar les novetats en càmeres termogràfiques.

A continuació, l’empresa SGS S.A, líder mundial en inspecció, verificació, assajos i certificació, explicarà els conceptes bàsics de “Clean manufacturing”, centrant-se en el concepte TPM (Total Productive Maintenance), el qual representa el manteniment ideal de qualsevol indústria.

Finalment, els alumnes de segon curs del Grau Superior de Mecatrónica Industrial presentaran els seus propis projectes i, posteriorment, els presents podran observar la posada en marxa de tals projectes en la zona de tallers.

Després de totes les ponències i demostracions, les Jornades de mecatrónica arribaran a la seua fi amb un petit aperitiu per als presents.