L’IES Federica Montseny celebra els “Erasmus Days” i la Setmana Europea de la Formació Professional amb diferents accions

25 gener 2021|Burjassot

IES Federica Montseny

L’activitat en els instituts de Burjassot no para en aquests mesos, això sí, adaptant-la a la situació sanitària actual. Així, l’IES Federica Montseny ha celebrat la Setmana Europea de la Formació Professional (FP) i els “Erasmus Days” amb diferents accions mitjançant les quals ha mantingut informat al seu alumnat sobre els projectes Erasmus que s’estan realitzant en el centre.

Tots els participants en l’activitat han tingut l’oportunitat de formar part de les xarrades informatives sobre el projecte Erasmus que està desenvolupant l’institut. A més, l’alumnat dels diferents cicles formatius va rebre informació específica sobre les estades fora del país de la seua família professional a través d’aquells alumnes i professors que han participat ja en projectes anteriors.

En els dies en què van celebrar aquesta nova acció formativa, l’equip Erasmus va passar per totes les classes d’ESO i Batxillerat explicant en què consisteix el programa Erasmus+, les oportunitats que, com a alumnat del centre, tenen per a participar en projectes internacionals i, a més, donar-los a conéixer els projectes que actualment estan en marxa en el centre.

Fa més de 10 anys que l’IES burjassoter va apostar pel desenvolupament del programa Erasmus en el centre per a donar la millor formació tècnica i humana als seus estudiants. Una formació que s’ha aplicat a la família professional de sanitat, en el cicle formatiu de cures auxiliars d’infermeria, el de tècnic de farmàcia i parafarmàcia, dietètica i també en els cicles de salut ambiental i química i mecatrònica.

La participació del centre en el projecte ha donat l’oportunitat a un bon nombre d’alumnes de completar la seua formació en països europeus, aportant-los un important coneixement de com es treballa allí, des de les seues diferents famílies professionals.