L’IES Federica Montseny programa jornades de portes obertes per a donar a conéixer els seus cicles formatius

11 abril 2022|Burjassot

Puestas abiertas IES Federica Montseny

L’IES Federica Montseny de Burjassot es troba programant el pròxim curs escolar 2022/2023. Amb l’objectiu de donar a conéixer la seua oferta formativa, i tenint en compte que pròximament s’hauran de formalitzar les sol·licituds d’admissió en els Cicles Formatius de Formació Professional, el centre burjassoter ha preparat diverses jornades de portes obertes per a donar a conéixer la seua oferta formativa.

Així, per a atendre de manera directa i amb tota l’atenció possible a les persones interessades a matricular-se en algun dels cicles formatius que s’imparteixen en el centre, donada l’àmplia oferta formativa de la qual disposen, i per a evitar aglomeracions, les jornades de portes obertes es desenvoluparan per famílies professionals: Electricitat-Electrònica; Sanitat; Seguretat i Medi Ambient; Comerç i Màrqueting i Instal·lació i Manteniment.

Les persones interessades a rebre informació sobre qualsevol de les famílies formatives esmentades i amb ganes de conéixer el centre educatiu, poden emplenar el FORMULARI que ha preparat el centre i indicar les seues dades personals. Una vegada rebuda la informació, l’institut els enviarà un correu electrònic amb la data en la qual es realitzarà la sessió informativa del seu interés. El formulari estarà obert fins al 26 d’abril.