L’IES Vicent Andrés Estellés celebra una jornada festiva dedicada als seus alumnes

15 gener 2018|Burjassot

IES Vicent Andrés estellés

Des de l’IES Vicent Andrés Estellés de Burjassot, com és tradicional, van acomiadar l’any amb un dia diferent, el del 22 de desembre, en què, sense classes lectives, van organitzar una jornada festiva pensada per al gaudi de tots els seus alumnes i alumnes.

Així, la vicedirecció del centre i el professorat van organitzar la tradicional gymkana de les competències i el grup de Joves Solidaris, en col·laboració amb l’AMPA, va organitzar també els seus tradicionals Tenderetes “que tanta vida donen a la jornada”, tal com han assenyalat des del centre.

A més, i gràcies a la gestió de l’AMPA en col·laboració amb l’Ajuntament de Burjassot, es va explicar també amb la col·laboració de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) del Consistori. La UPCCA, amb la finalitat de promocionar l’oci i el temps lliure saludable, va portar al centre al monitor Artur de “De tripas Aerosol” que va dirigir un Taller de Grafiti, deixant, com es pot veure en la imatge que acompanya aquesta informació, un record inesborrable en el centre.o.