L’IES Vicent Andrés Estellés dedica una plaça del centre a la professora Empar Navarro Ros

3 febrer 2022|Burjassot

Homenaje Empar Navarro

Disciplinada, organitzada, elegant, amiga, lluitadora, “trimare”…aquestes i moltes paraules més són les que ahir els companys de l’IES Vicent Andrés Estellés de Burjassot van dedicar a Empar Navarro Ros, la professora del centre que durant més anys ha ostentat el càrrec de directora, ni més ni menys que 13.

No ha faltat a aquest homenatge l’alcalde de Burjassot, Rafa García, acompanyat de la regidora d’Educació, Manuela Carrero, que han comprovat el gran afecte que li tenen a Empar des de totes les àrees de l’institut i, a més, han sigut testimonis d’excepció dels bonics discursos que li han dedicat tant els seus companys com l’actual equip directiu.

Des de l’any 2008 fins a l’any 2021, Empar ha sigut la directora del centre públic del municipi i els seus companys, comptant amb el suport de tota la comunitat educativa del centre, han volgut agrair-li-ho posant el seu nom a una de les places de l’interior del centre. Amb aquesta acció, han volgut deixar constància de la gran faena que ha desenvolupat Empar al llarg d’aquests tretze anys, amb coses bones i menys bones però sempre amb un somriure i amb ganes i ímpetu per a donar solució a cadascuna de les traves que se li posava en el camí.

Ara comença una nova etapa per a Empar i també per a tot l’alumnat de l’institut, tant l’actual com el futur, que sempre tindran de referència la “Plaça directora Empar Navarro Ros”.