El II Festival Consciencia Urbana de Burjassot porta a la Casa de Cultura grafits, batalles de galls, batukada i tricking

12 juny 2017|Burjassot

Des de 17/06/2017 fins a 17/06/2017

II Festival Conciencia Urbana

Després de l’èxit de l’any passat, la Casa de Cultura acollirà de nou, de la mà de l’Agència Jove i de l’associació Grow Up, artífexs del festival i de l’exposició que es podrà contemplar des del 13 de juny en la pròpia Casa, el II Festival Consciencia Urbana de Burjassot. La cita serà en l’Auditori el dissabte 17 de juny a partir de les 10 hores.

Novament, la Cultura Urbana tindrà la seua cita a Burjassot; una cita solidària amb la lluita contra el càncer, ja que la jornada oferirà un ampli ventall d’activitats, totes gratuïtes, pensades perquè els joves no solament gaudisquen de les mateixes sinó que també es consciencien i sensibilitzen en la lluita contra aquesta malaltia. A través de la música, dels grafits, que tindran com a tema principal la lluita contra aquesta malaltia, i de la resta d’activitats, es vol mostrar als joves la importància de lluitar contra el càncer i la necessitat de donar suport a aquelles persones que l’estan patint.

Grafits, Rap, Hip-hop, Funky Style, Breakdance, Parkour, Tricking, Batukades, etc. Totes aquestes disciplines tindran cabuda en un dia en el qual no faltaran tampoc, en aquest cas en horari de vesprada, a partir de les 18 hores, les Batalles de Galls i els DJs.

Durant tot el dia, horari de matí i de vesprada, els esports urbans i les Batukades es donaran cita en la Casa de Cultura en la qual posaran la seua nota de color, en aquest cas en la Pinada, els 21 grafiters que faran que els murs de la mateixa lluïsquen les millors obres d’art urbà.

Una jornada festiva, de lluita, de solidària i de reconeixement a les diferents modalitats de la Cultura Urbana.