El llibre de Miguel Ángel Rodríguez, “La filosofía del agua”, solidari amb AFEM

12 juliol 2017|Burjassot

La filosofía del agua
La filosofía del agua

A finals del mes de juny, el Casal de la Falla Nàquera-Lauri Volpi acollia la presentació del llibre el llibre “La filosofía del agua”, primera obra de l’autor de Catarroja, Miguel Ángel Rodríguez Chuliá. Una presentació que es va fer dins del cicle “Tertulias de la 269” i que va comptar amb la presència de la Regidora de Falles de l’Ajuntament de Burjassot, Estefanía Ballesteros, qui no va perdre l’oportunitat d’acompanyar a la comissió burjassotera.

Es va tractar d’una presentació molt especial ja que Miguel Ángel destinarà els beneficis que s’obtinguen de la venda de la primera edició del llibre a l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de Burjassot (AFEM), entitat que també va estar present, en la figura de la seua presidenta, Rosa Bayarri, en la presentació del llibre.

Des de la Falla animen a la compra de la publicació, una gran lectura per a aquests dies d’estiu que, de segur, agrada als lectors. El llibre pot adquirir-se en llibreries , plataformes digitals i en el Casal de la Comissió, en el carrer Lauri Volpi, 24 de Burjassot.