El millor cinema torna al setembre a la Casa de Cultura amb humor i suspens

16 setembre 2019|Burjassot

Des de 20/09/2019 fins a 22/09/2019

Quien a hierro mata

L’estiu acaba i amb ell, les portes de la Terrassa d’Estiu de Burjassot es tanquen fins a la pròxima temporada. Però no per això deixaran d’arribar les millors estrenes al municipi, només que, a partir de setembre, tornaran a la sala fosca del Centre Cultural Tívoli. Així, la programació cinematogràfica es reprendrà a Burjassot el cap de setmana del 20 al 22 de setembre amb les pel·lícules “Padre no hay más que uno”, que repeteix en la cartellera local, i “Quien a hierro mata”.

Dirigida per Santiago Segura i protagonitzada per ell mateix juntament amb Toni Acosta, Leo Harlem i Silvia Abril, “Padre no hay más que uno” és una comèdia familiar per a tots els públics que arribarà al Tívoli amb projeccions el divendres 20 i el dissabte 21, a les 19h i el diumenge 22, a les 16:30h. El protagonista és Javier (Santiago Segura), un pare de cinc fills i una espècie de “marit-cunyat” que no s’ocupa en absolut del que suposa la cura de la casa i dels xiquets. Però arriba un dia en què Javier haurà d’enfrontar-se a la caòtica realitat que suposa quedar-se només amb els seus cinc fills, quan la seua dona decideix anar-se de viatge i deixar-li sol amb ells. La caòtica situació que això provoca a casa donarà lloc al desastre més absolut però també donarà l’oportunitat a pare i fills de conéixer-se i gaudir-se per primera vegada.

A més de les bogeries familiars de “Padre no hay más que uno”, aqueix mateix cap de setmana també arribarà al Tívoli el thriller “Quien a hierro mata”, que es projectarà el divendres 20 i el dissabte 21, a les 22:30h i el diumenge 22, a les 19:30h. Pel·lícula no recomanada per a menors de 16 anys, és l’últim treball del director Paco Plaza. Luis Tosar dona vida a Mario, un home exemplar que treballa com a infermer en una residència i que, en breu, tindrà un fill juntament amb la seua adorable dona, Julia. Antonio Padín és un reconegut narcotraficant de Galícia que, després d’eixir de la presó, ingressa en el centre on treballa Mario, a causa d’una greu malaltia. Kike i Toño són els fills de Padín, els qui han pres el relleu del seu pare i s’han fet càrrec del negoci familiar. Després de tindre greus problemes amb un dels seus socis i un important deute amb un proveïdor colombià, el germà major ingressarà en la presó. Serà llavors quan Toño intentarà recórrer a l’infermer del seu pare, amb qui ha creat una estreta relació, però Mario té altres plans en ment.

El cap de setmana del 27 al 29 de setembre, la programació cinematogràfica continuarà en el Tívoli amb la pel·lícula familiar “Playmobil: La película” i amb una dosi de terror de la mà de “IT. Capítulo 2”.