El Mercat del Bescanvi de Llibres i el Club de Lectura tanquen les animacions lectores de gener

20 gener 2023|Burjassot

Des de 26/01/2023 fins a 27/01/2023

contadora

Les Biblioteques Municipals de Burjassot tancaran el mes d’animacions lectores amb dues noves activitats de foment de la lectura. D’una banda, l’últim dijous del mes, el 26 de gener, de 17 a 19 hores, torna el Mercat del Bescanvi de Llibres a la planta baixa de la Casa de Cultura.

Aquesta activitat dona l’oportunitat a totes les persones que passen pel Mercat de canviar llibres que ja s’han llegit per nous que vulguen descobrir.

I, per a finalitzar el mes, tornen també les sessions del Club de Lectura que aquesta primera trobada de l’any, el divendres 27 de gener a partir de les 19.00 hores, té a Sejal Badani i la seua novel·la ‘El secreto de la contadora de historias‘, com a protagonistes

Seda compta en aquesta genial obra una història magistral sobre la força imparable de l’amor i l’invencible desig de somiar. Jaya, la protagonista, no està preparada per al desconsol que li suposa descobrir que el seu matrimoni s’ha trencat. Desesperada per mitigar el seu dolor, decideix abandonar Nova York i viatjar a l’Índia per a recuperar-se i obtindre algunes respostes sobre el passat de la seua família.

Embriagada pel que veu, olora i escolta, Jaya es converteix en una àvida estudiant de la seua cultura ancestral. Però serà Ravi, l’antic servent i confident de la seua àvia, qui li parle de la lluita i l’amor secret d’aquesta durant l’ocupació britànica. Gràcies a la romàntica i commovedora història de la seua valenta àvia, Jaya descobrirà el seu llegat i una força que, fins llavors, no hauria cregut possible.