El Mercat del Bescanvi i el Club de Lectura tanquen la programació d’octubre de les Biblioteques Municipals

19 octubre 2018|Burjassot

Des de 25/10/2018 fins a 26/10/2018

elcuentodelacriada

Després d’un mes de gran activitat, en el qual cada setmana s’han anat succeint les activitats gratuïtes d’animació lectora, l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot acabarà octubre amb dues noves propostes de dinamització de l’hàbit lector.

D’una banda, i com a últim dijous del mes d’octubre, el dia 25 torna a la planta baixa de la Casa de Cultura el Mercat del Bescanvi, en el qual es podran intercanviar llibres, sense cap cos, i agafar aquells títols que encara no han passat per la mans dels més àvids lectors municipals. Serà de 17.30 a 19.30 hores.

Un dia més tard, el divendres 26 d’octubre a les 19 hores, tindrà lloc una nova sessió del Club de Lectura, la número tretze, que tindrà com a fil conductor la novel·la “El cuento de la criada”, de Margaret Atwood. En aquest cas, es tracta d’una narració de ciència ficció distòpica i una de les obres més importants d’Atwood. En ella destaca la crítica social i el tractament de la dona, temes freqüents en les seues obres.

Aquestes dues activitats tancaran un mes molt intens de les Biblioteques Municipals les quals ja estan preparant la programació del mes de novembre.