El Mercat del Bescanvi i el Club de Lectura acomiaden les Animacions Lectores d’abril

19 abril 2022|Burjassot

Mercado del Trueque

Abril acaba i, amb ell, les activitats d’Animació Lectora i de foment de la lectura programades per l’equip de Biblioteques Municipals en el mes més lector de l’any. Així, el Mercat del Bescanvi i la sessió del Club de Lectura són els encarregats de tancar la programació del mes.

Com cada últim dijous de mes, el dia 28 d’abril, torna a la planta baixa de la Casa de Cultura el Mercat del Bescanvi, on els amants de la lectura poden intercanviar els seus llibres de 17.00 a 19.00 hores.

I, el divendres 29 d’abril, a les 19.00 hores, tindrà lloc, també a la Casa de Cultura, una nova sessió del Club de lectura de la Biblioteca d’Adults. En aquest cas, estarà dedicada a la novel·la de Pierre Lemaitre, El espejo de nuestras penas (Los hijos del desastre 3). 

Amb aquest llibre, Lemaitre tanca la seua trilogia d’entreguerres Los hijos del desastre, iniciada amb Nos vemos allá arriba, guanyadora del prestigiós Premi Goncourt en 2013, seguida Los colores del incendio, de 2018.

En El espejo de nuestras penas (Los hijos del desastre 3), Lemaitre mostra secrets de família, personatges colossals, girs inesperats, tragèdia i vodevil en una narració poderosa, amb un tancament magistral.