El Mercat del Bescanvi i Popeye, acompanyat d’Olivia i Brutus, acomiadaran les activitats de febrer a les Biblioteques de Burjassot

19 febrer 2019|Burjassot

Des de 27/02/2019 fins a 28/02/2019

Popeye y Olivia

L’última setmana de febrer serà intensa per a les Biblioteques Municipals que proposen als seus usuaris dues noves activitats d’animació lectora i foment de la lectura.

La primera activitat serà la vesprada del dimecres 27 de febrer que tindrà de nou a Popeye com a protagonista. A partir de les 18 hores, i després de conéixer també als personatges que li acompanyen en les seues aventures, com Olivia o Brutus, es confeccionarà un marca pàgines amb el personatge que més haja agradat als participants en l’activitat. Serà a la Biblioteca Infantil.

Un dia més tard, el dijous 28 de febrer, tornarà una de les activitats més demandades i molt ben acceptades per les usuàries i els usuaris tant de les Biblioteques com de la Casa de Cultura: el Mercat del Bescanvi. Com cada últim dijous de mes, la planta baixa de la Casa de Cultura acollirà aquest mercat tan especial, de 17.30 a 19.30 hores, en el qual es podran canviar els llibres ja llegits per altres nous per descobrir.

Ha sigut un mes molt intens per a les Biblioteques que ja estan preparant la seua programació per al mes de març que, amb tota seguretat, porta nombroses activitats pensades per a totes les edats amb l’objectiu de continuar fomentant l’àmbit lector en les ciutadanes i els ciutadans de Burjassot, de totes les edats.