El Mercat Medieval Solidari de la Falla Nàquera Lauri Volpi celebra la seua desena edició

1 octubre 2019|Burjassot

Mercado Medieval Lauri Volpi 2019

La solidaritat torna a donar-se cita a Burjassot de la mà de la Falla Nàquera- Lauri Volpi el cap de setmana del 5 i el 6 d’octubre quan tindrà lloc el seu X Mercat Medieval Solidari a favor de la lluita contra el Càncer. Com cada any, aquesta acció solidària té com a objectiu recollir fons per a la Junta Associada Provincial de València, a través de la seua Junta Local de Burjassot de l’AECC.

Aquesta activitat, que es desenvoluparà als carrers Lauri Volpi, Serra i Nàquera arriba de mans de la delegació d’Obra Social de la Falla, dins del projecte solidari “DÓna-li color a la vida” i sota el lema “Ara més que mai-AMQM”.

Seran dos dies plens d’activitats, tant lúdiques, culturals com a gastronòmiques en els quals no faltarà l’artesania, el mercadet solidari, la tómbola, els productes típics valencians, la llibreria o el basar al costat de la bocateria, la cafeteria, la música en directe, play-backs, balls, concerts, etc.

A més, com és habitual, serà tot a preus populars amb l’objectiu de recaptar la major quantitat de diners per a la lluita contra el càncer.

Des de la Comissió agraeixen la col·laboració desinteressada de gran quantitat de comerços, empreses, músics, artistes i persones anònimes que s’han sumat a la causa i a totes les persones que posen el seu granet d’arena per a ajudar en aquesta acció solidària.