El Mercat Municipal L’Almara celebra el Dia de la Mare sortejant tres caps de setmana a Benidorm

22 abril 2022|Burjassot

Comprar aquests dies en el Mercat Municipal L’Almara té premi. Codemer, l’associació dels comerços del Mercat, comptant amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç i Mercats, dirigida per Rosa Coca, a través de CEMEF, ha llançat una nova campanya de dinamització del comerç local amb motiu del Dia de la Mare, que se celebra el primer diumenge de maig.

Així, tots els clients del Mercat que realitzen les seues compres en els diferents parades del mercat abans del 3 de maig, dia del sorteig, podran depositar els seus tiquets amb les seues dades personals en l’urna habilitada a aquest efecte i participar en el sorteig de tres escapades de cap de setmana a la ciutat de Benidorm.

El sorteig es realitzarà el dimarts 3 de maig a les 12.00 hores en el mercat i, en aqueix moment, es coneixeran els noms dels tres agraciats que gaudiran del seu viatge del 13 al 15 de maig de 2022.

A més de comprar variats productes de qualitat en el Mercat Municipal L’Almara, es dona l’oportunitat als seus clients de descansar un cap de setmana a Benidorm amb pensió completa…un bon pla que la sort pot regalar només per fer les compres en el mercat de Burjassot.