El Mercat Municipal L’Almara es vist de Nadal

16 desembre 2022|Burjassot

Des de 04/01/2023 fins a 04/01/2023

El Nadal arribarà al Mercat Municipal L’Almara, engalanat per a rebre als seus clients que ja estan realitzant les seues compres nadalenques. Compres que, un any més, tindran premi, ja que se sortejaran set carros de compra valorats cadascun en 250€.

Com és habitual, participar en el sorteig és molt fàcil ja que tan sols cal emplenar els tiquets que cada lloc del mercat entregarà a ls seus clientes, depositar-los en l’urna i tindre sort el 4 de gener, dia en què es realitzarà el sorteig en el propi mercat. El lliurament dels carros, després d’avisar a les guanyadores i els guanyadors, es realitzarà el dissabte 7 de gener.

Però, abans del sorteig, el Mercat Municipal l’Almara comptarà amb activitats molt especials. El matí del divendres 23 de desembre, d’11.00 a 13.00 hores, tindrà lloc la festa del Pare Noel amb un iglú i un taller de manualitats de Nadal en el qual podran participar totes les xiquetes i els xiquets que estiguen amb les seues famílies en el mercat.

I el dimecres 4 de gener, també d’11.00 a 13.00 hores, el Mercat L’Almara rebrà la visita de l’Emissari dels Reis Mags que recollirà les cartes dels xiquets més ressagats. A més, hi haurà jocs gegants i roses per a tots.

El Nadal es viurà i es deixarà sentir en cada racó de Burjassot i, el Mercat Municipal l’Almara convida a la ciutadania a passar-se per les seues instal·lacions i descobrir les activitats programades i la gran qualitat i varietat de productes que ofereix cada parada.

Les activitats compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Comerç i Mercats, dirigida per Rosa Coca, de mans de CEMEF, i de l’Associació de Comerços del Mercat (CODEMER).