El Mercat Municipal “L’Almara” sorteja cinc carros de la compra, valorats en 250 euros

15 desembre 2020|Burjassot

Cartel Carros Navidad Mercado L'Almara

És Nadal i en el Mercat Municipal L’Almara volen celebrar les festes amb els seus clients, aprofitant a més per a agrair-los la confiança amb el comerç local durant aquests mesos tan difícils per a tots. Així, com a regal i també com a bona ajuda de cara a la sempre temuda costa de gener, en el Mercat se sortejaran cinc carros de la compra amb setze lots de productes cadascun, i valorats en 250 euros. Cada lot correspon a un dels setze llocs que actualment hi ha oberts en el Mercat.

Participar en aquest sorteig impulsat des de la regidoria de Comerç, que dirigeix Rosa Coca, a través de CEMEF i al costat dels comerciants del Mercat Municipal L’Almara és molt senzill. Per cada compra que realitzen els clients en els llocs del mercat, rebran una “participació” que hauran d’emplenar amb les seues dades i depositar-les en una urna que ja està instal·lada en el Mercat.

El sorteig tindrà lloc dimarts que ve 5 de gener i el lliurament dels carros de la compra als guanyadors i guanyadores se celebrarà el dissabte 9 de gener, en el propi Mercat.