El Mercat Municipal L’Almara sorteja nou carros de compra valorats en 250 euros

20 desembre 2021|Burjassot

Sorteos Mercado l'Almara Navidad 2021-2022

Fer les compres de Nadal en el Mercat Municipal L’Almara té premi. Els clients i les clientes que facen les compres al mercat participaran en un sorteig molt suculent: un total de nou moderns i equipats carros de compra carregat de productes del mercat. Els carros, d’una coneguda marca valenciana, han sigut donats per la regidoria de Promoció del Valencià, dirigida per Manuela Carrero, en el marc de la campanya “Som de poble, de ciutat, de botiga i de mercat”, de la Diputació de València. 

Concretament, cada carro contindrà un petit lot de productes per cadascuna de les deset parades que composen actualment el mercat municipal. Cadascun dels nou carros estarà valorat en 250 euros.

Participar en el sorteig és fàcil. Només cal realitzar les compres nadalenques en els comerços que conformen Codemer (Associació de Comerciants del Mercat) i depositar els tiquets  de compra que cada parada facilite amb les dades personals, en l’urna habilitada en el Mercat.

El sorteig es realitzarà durant el matí del 4 de gener, coincidint amb la visita del Carter Real i amb l’activitat de jocs gegants pensada per als més menuts de la casa. El lliurament dels carros als guanyadors i guanyadores  es farà el dissabte 8 de gener, també en horari de matí.

Aquest sorteig compta amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Comerç, dirigida per Rosa Coca, a través de CEMEF, i de Caixa Popular.