El Mercat Medieval Les Sitges 2017 arribarà al final del mes de maig al centre de Burjassot

24 març 2017|Burjassot

El Mercat Medieval Les Sitges 2017 de Burjassot ja ha iniciat el seu camí, de la mà dels tècnics de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut del municipi, perquè l’últim cap de setmana del mes de maig, del 26 al 28, estiga tot llest i la plaça de l’Ajuntament de Burjassot i els seus carrers adjacents es transformen i tornen a l’edat mitjana.

Un cap de setmana molt especial per a tot el municipi que, any rere any, reuneix a centenars de veïns i de veïnes en l’entorn de les Sitges, desitjosos de passejar pel Mercat Medieval. No en va, aquest projecte de l’IMCJB compleix els seus 17 anys en l’edició de 2017. Seguint la línia del passat any en el Mercat Medieval de Burjassot, no hi haurà presència d’animals tractats com a atracció.

En aquests moments, s’ha iniciat el procés de recepció de projectes i pressupostos per part de les empreses interessades en el muntatge del Mercat Medieval Les Sitges 2017. Aquestes empreses tenen fins al 31 de març per a, per Registre d’entrada de l’IMCJB, presentar les seues propostes; propostes que seran baremades, estudiades i valorades pels tècnics de l’IMCJB.

Després d’aquesta primera fase de treball, a partir de l’11 d’abril s’obrirà el període de sol·licitud de participació per als comerciants i artesans de Burjassot que, en aquest cas, podran presentar les seues sol·licituds fins al dia 24 d’abril també per Registre d’entrada de l’IMCJB. Tota la informació sobre els criteris que hauran de complir els participants, els requisits d’accés, les normes comunes dels llocs…es podran consultar en la web municipal dies abans de l’inici de període de sol·licitud.

Amb tot llest i amb ganes que les veïnes i els veïns de Burjassot gaudisquen un any més d’un dels projectes més esperats i demandats per la seua banda, el Mercat Medieval Les Sitges 2017 ja ha arrancat.