El Mercat Municipal de Burjassot ja llueix la seua nova imatge

20 febrer 2017|Burjassot

Mercat Municipal de Burjassot L’Almara. Aquest és el nou nom que el Mercat Municipal de Burjassot ha adoptat des de dissabte passat, moment en el qual la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, al costat de l’alcalde de Burjassot Rafa García i al director General de Comerç i Consum, Natxo Costa, feia la presentació de la nova imatge d’aquest espai municipal. Imatge que ja llueixen els davantals i les borses de compra que es poden veure en el mercat i que en breu es podrà veure també tant a l’interior com en l’exterior del recinte.

En un acte entranyable, que es va celebrar coincidint amb el desenvolupament de la I Nit al Mercat, en la qual tots els assistents van poder degustar els productes recentment fets des de les parades del mercat a preus molt assequibles, es va fer la presentació de la nova imatge gràfica i de la imatge corporativa que el propi recinte lluirà en els pròxims mesos. Un canvi de fisonomia per a fer aquest espai municipal, tan visitat per les ciutadanes i els ciutadans de Burjassot, més acollidor, alhora que modern i atractiu.

Aquesta nova iniciativa de dinamització del Mercat Municipal suposarà continuar apostant, tal com van assenyalar tant el regidor com l’alcalde, pel comerç tradicional que dia a dia es pot veure en el mercat i que suposa el contacte directe amb les veïnes i els veïns de Burjassot.

La presentació de la nova imatge i del nou nom del Mercat va tenir lloc a la vesprada/nit però el dia va començar molt animat en els voltants del recinte, concretament en l’aparcament de les Palmeres, lloc al que s’ha traslladat el Mercat ambulant dels dissabtes i que va viure el seu primer “Sabadeo” amb animació i amb els Food Trucks, que van fer les delícies dels visitants del mateix.

Un dia de Mercat per a tota la família.