El misteri i l’animació infantil obrin la programació cinematogràfica de maig

30 abril 2018|Burjassot

Des de 04/05/2018 fins a 06/05/2018

Leonardo Da Vinci
Casa torcida

El Centre Cultural Tívoli va a obrir les seues portes a un nou mes d’estrenes cinematogràfiques en els quals les pel·lícules més actuals, a un preu reduït, tan sols 4€ la sessió, van a visitar el municipi.

El mes de maig va a començar, el cap de setmana del 4 al 6 de maig, amb la projecció de la pel·lícula d’animació infantil Leo Da Vinci: Misión Mona Lisa  i del misteri que portarà a la pantalla La casa torcida, adaptació de la novel·la d’Agatha Christie amb el mateix nom.

Dirigida per l’italià Sergio Manfio, Leo Da Vinci: Misión Mona Lisa, està inspirada en Leonardo da Vinci, el geni del Renaixement i una de les figures més enigmàtiques de tots els temps. Leonardo da Vinci i el seu món ple de brillants invents i descobriments farà que el públic assistent conega de primera mà les idees d’aquest geni que estarà acompanyat en el film pels seus companys Lorenzo, Agnes, Niccoló, a més de la forta i decidida Lisa, de la qual Leo està enamorat sense si més no saber-ho. La seua aventura els portarà fins a la illa de Montecristo, on es troba un tresor sota el mar. Però prompte s’adonaran del perillosa que és la seua missió, ja que hi ha un grup de pirates que no dubten a usar bruts ardits per a fer-se amb el preuat botí. Les projeccions seran divendres i dissabte a les 19 hores i el diumenge a les 17 hores. 

La casa torcida mostrarà a tres generacions de la família d’Aristides Leónides, multimilionari grec establit a Gran Bretanya, que conviuen en un curiós palauet. La rutina de la mansió es trunca quan l’acabalat i poderós patriarca és enverinat, i les sospites fan pensar que el culpable és un dels membres d’aquesta excèntrica família. La pel·lícula, protagonitzada, entre uns altres, per Glenn Close i Gillian Anderson, tindrà les seues projeccions el divendres i el dissabte a les 22:30 hores i el diumenge a les 19:30 hores. 

La programació del Tívoli continuarà el cap de setmana de l’11 al 13 de maig amb la projecció El príncipe encantador i El club de los buenos infieles que passaran el testimoni, del 18 al 20 de maig, a Vengadores: Infinity War i Hacerse mayor y otros problemas. El mes finalitzarà amb la projecció de l’espanyola Mi querida cofradía i Verano de una familia de Tokio, del 25 al 27 de maig.